Θετικές εξελίξεις οι οποίες όμως ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, φαίνεται πως υπήρξαν χθες το βράδυ στο ζήτημα του δανείου από τον Σαββίδη στον ΠΑΟΚ καθώς ο επιχειρηματίες φέρεται να απάντησε θετικά στην έκδοσή του.

Ο Ζήσης Βρύζας όμως δεν ήθελε να δώσει περισσότερα στοιχεία στους μετόχους της ΠΑΕ καθώς σκοπεύει να το κάνει όταν και θα υπάρχουν οι οριστικές εξελίξεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η πλευρά του ομογενή επιχειρηματία τα έχουν βρει σε όλα για το δάνειο. Σε προφορικό επίπεδο υπάρχει συμφωνία και όλοι οι όροι έχουν τακτοποιηθεί. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο Σαββίδης θα δώσει τα δύο εκατομμύρια και σε αυτόν θα εκχωρηθούν δικαιώματα της ΠΑΕ από τη συμφωνία με την ΟΠΑΠ.

Για τον λόγο αυτό ο Ζήσης Βρύζας θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα για να έχει μία νέα επαφή με τον Γιάννη Σπανουδάκη της ΟΠΑΠ Α.Ε., σε μία προσπάθεια να επισπευσθούν οι διαδικασίες. Με βάση όλες τις πληροφορίες, η τελική υπογραφή από τον πρόεδρο του ΟΠΑΠ θα μπει αργότερο σε λίγες ημέρες. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά, τότε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πάρει μία βαθιά οικονομική ανάσα και θα μπορέσει να ξεπεράσει αρκετά καλοκαιρινά εμπόδια.

Πηγή: sport-fm.gr