Στον Ολυμπιακό, εκτός από το Μαρέσκα, φαίνεται πως στα πλάνα του Βαλβέρδε δεν υπάρχει ούτε ο Όσκαρ. Ο Ισπανός μέσος ειδοποιήθηκε από ανθρώπους της διοίκησης και ο ατζέντης του πιστεύει πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει κάποια πρόταση.

Από την άλλη πλευρά, σε πολύ καλή κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Μοϊσές Ουρτάδο. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» υπολογίζεται κανονικά από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δεν αποκλείεται το ντεμπούτο του να γίνει νωρίτερα από ότι κάποιοι περίμεναν.

Όσον αφορά στον Έντσο Μαρέσκα, ο Ιταλος δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία του συλλόγου για τον Ιταλό, η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» μοιάζει διατεθειμένη να ολοκληρώσει τη θητεία του πρώην μέσου της Σεβίλλης στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ολυμπιακού πρότεινε 900.000 ευρώ στην πλευρά Μαρέσκα για να λύσει το συμβόλαιο του, που έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια, όμως ο ατζέντης του Ιταλού, ζήτησε το ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ για να συναινέσει ο πελάτης του στη λύση του συμβολαίου του.