Σημερινό δημοσίευμα στην Ισπανία και συγκεκριμένα ιστοσελίδας του Λεβάντε, αναφέρει ότι οι ερυθρόλευκοι καλοβλέπουν και τις περιπτώσεις δύο τεχνικών που έχουν άμεση σχέση με την ομώνυμη ομάδα της περιοχής… Τον νυν τεχνικό της Λεβάντε, Χουάν Ιγνάσιο Μαρτίνεθ και του τέως, Λουίς Γκαρσία.

Το σημαντικότερο; Η ιστοσελίδα κάνει λόγο πως ο Γιάννης Βρέντζος βρίσκεται στη χώρα για να έχει μια σειρά επαφών με τους υποψήφιους τεχνικούς για τον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρει πρόκειται για μια διαδικασία που εντάσσεται στο αρχικό πλάνο των ανθρώπων του Ολυμπιακού να έχουν συζητήσεις με τους προπονητές που τους ενδιαφέρουν… Στόχος αυτών των επαφών, εκτός από μια πρώτη γνωριμία, είναι να μιλήσουν για τη φιλοσοφία τους για το ποδόσφαιρο, να μάθουν από τους ίδιους τον τρόπο που τους αρέσει να εργάζονται και τις μεθόδους που ακολουθούν.

Ωστόσο, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι η σειρά των επαφών εντάσσεται στο πρώτο στάδιο αναζήτησης προπονητή, η πρόθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι το ζήτημα να κλείσει όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα.

Το δημοσίευμα εμπλέκει και πάλι το όνομα του Ουνάι Έμερι με τον Ολυμπιακό. Ο Βάσκος παραμένει ο πρώτος στόχος των ερυθρολεύκων, ο οποίος μπορεί να γράφεται ότι έχει πρόταση από αγγλικές ομάδες με απολαβές που ανέρχονται στα δύο εκατομμύρια. «Ωστόσο αυτές οι πληροφορίες έχουν αρνηθεί εμφατικά από τον Βάσκο», καταλήγει το δημοσίευμα.

Πηγή: sport-fm.gr