Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη αναμένεται να αποτελέσει ο Μανουέλ Μασάδο μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα πληρώσει τη διαχείριση των τελευταίων αγώνων και την πρόθεση σαρωτικών αλλαγών. Μέχρι σήμερα οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, όμως όλα δείχνουν ότι χωρίζουν οι δρόμοι με τον 57χρονο προπονητή.

Παράλληλα, αναμένεται να σημειωθούν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας, αφού η διοίκηση δεν μπορεί να σηκώσει τα ακριβά συμβόλαια (όπως του Καστίγιο), ενώ τις τελευταίες μέρες αρκετοί πρωτοκλασάτοι παίκτες (όπως ο Φατί και ο Νέτο) έχουν εκδηλώσει τάσεις φυγής.

Άμεση, όμως, προτεραιότητα για τη διοίκηση είναι το οικονομικό, αφού ελλοχεύει κίνδυνος προσφυγών και μέχρι το τέλος του μήνα απαιτούνται περισσότερα από 300.000 ευρώ για να πληρωθούν οι διακανονισμοί προς τους παίκτες. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με την εταιρεία που φέρεται να θέλει να επενδύσει μέσω της διοίκησης, αναλαμβάνοντας το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Πηγή: sport-fm.gr