Ο νεαρός πορτιέρο πέρασε στη θέση του Στέφανου Κοτσόλη στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με τα «καναρίνια», παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και σημειώνοντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Η προώθησή του από την ομάδα Νέων και η χρησιμοποίησή του από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα ολοκλήρωσε… το παζλ των πράσινων «κέρβερων» κάτω από τα δοκάρια της ομάδας!

Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Στέφανος Κοτσόλης και Αλέξανδρος Ταμπάκης, άλλοι πολύ και άλλοι λίγο, υπερασπίστηκαν την εστία του Παναθηναϊκού, άλλοι σε κρίσιμα παιχνίδια και άλλοι σε θεωρητικά πιο εύκολα!

Πάμε να δούμε όμως τι έκανε ο καθένας τους…

Ορέστης Καρνέζης: Προερχόμενος από δύσκολη χρονιά και πεισμωμένος όσο ποτέ για αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που τον συνόδευε, ο Ορέστης Καρνέζης απέδειξε πως αν σκύψεις το κεφάλι μονάχα για να δουλέψεις πιο σκληρά κι όχι αφήνοντας την απογοήτευση να σε νικήσει, φτάνεις στην επιτυχία. Σε 16 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, μέτρησε 11 νίκες της ομάδας, 4 ήττες και μόλις μια ισοπαλία. Δέχτηκε εννιά γκολ, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του 11 φορές!

Στέφανος Καπίνο:
Ο φέρελπις τερματοφύλακας του συλλόγου που πήρε την ευκαιρία του εντελώς ξαφνικά όταν στο ξεκίνημα της σεζόν κλήθηκε να ριχτεί στη μάχη κόντρα στον Ατρόμητο έπειτα από αποβολή του Καρνέζη στα πρώτα λεπτά, τα πήγε περίφημα. Δικαίωσε τον Ζεσουάλντο Φερέιρα, αλλά πιο πολύ τον εαυτό του. Άκουσε και διάβασε για ονόματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων που τον έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους και δεν σταματάει να δουλεύει. Φέτος, έπαιξε σε 12 παιχνίδια, μέτρησε 8 νίκες, μια ήττα και τρεις ισοπαλίες. Δέχτηκε 14 γκολ, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του δύο φορές.

Στέφανος Κοτσόλης:
Μηδαμινή η προσφορά του στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε. Ούτως ή άλλως πολύ δύσκολα θα έπαιρνε ευκαιρίες και δεν υπολογιζόυαν από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα. Έπαιξε σε τρία μόλις παιχνίδια, παίρνοντας φανέλα βασικού στο πρώτο και το τελευταίο ματς της σεζόν! Και τις τρεις φορές που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του «τριφυλλιού» βοήθησε την ομάδα να πάρει τη νίκη, δέχτηκε μόλις ένα γκολ και κράτησε ανέπαφη την εστία του δύο φορές.

Αλέξανδρος Ταμπάκης: Φυσικά και δεν μπορεί να κριθεί. Αγωνίστηκε ελάχιστα λεπτά, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα στο 86ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Στο ένα παιχνίδι που έπαιξε – γιατί από τη στιγμή που χρησιμοποιήθηκε, η συμμετοχή μετράει – δεν διέτρεξε τον παραμικρό κίνδυνο καθώς στο χρονικό σημείο που αντικατέστησε τον Κοτσόλη, το σκορ ήταν ήδη στο 4-0. Δεν αποκλείεται να «ψηθεί» περισσότερο στα πλέι-οφ…

Πηγή: sday.gr