«Είναι δύσκολη στιγμή. Ήταν σπουδαίος φίλος», δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Κύπρο για την κηδεία του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ο επικεφαλής Διεθνούς Συνομοσπονδίας ανέφερε ότι ο εκλιπών «ήταν ένας άνθρωπος, που αγαπούσε το ποδόσφαιρο, δίνοντάς μας απίστευτη ενέργεια καθημερινά. Αυτό που μπορώ να πω εγώ προσωπικά, αλλά και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, είναι ότι είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι και απλά θέλουμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας και μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένειά του, στους φίλους του, στους συνεργάτες του, που βρίσκονται σήμερα εδώ και σε όλη την οικογένεια του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης έφυγε από τη ζωή την περασμένη Δευτέρα (05/03) σε ηλικία 62 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της FIFA, αλλά και στέλεχος της UEFA.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου εκπροσωπήθηκε στην κηδεία του στο υψηλότερο επίπεδο με τον πρόεδρό της, Αλεξάντερ Σέφεριν, τον γενικό της γραμματέα Θεόδωρο Θεοδωρίδη, τον διευθυντή Εθνικών Ομοσπονδιών, Ζόραν Λάκοβιτς, και τον διευθυντή Διακυβέρνησης Εθνικών Ομοσπονδιών, Άντζελο Ρηγόπουλος.