Την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη εξετάζουν πολύ σοβαρά στον ΠΑΟΚ.

Ο 32χρονος στόπερ του ΟΦΗ βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου του Βορρά» για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», έχουν υπάρξει ήδη επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και σύντομα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις.

Τη φετινή σεζόν ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει παίξει σε 25 ματς (23 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο Ελλάδας), έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.

Επιστρέφουν Έτο, Ίβιτς

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησαν ο Βλάνταν Ίβιτς και ο Αραούχο Έτο στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Λάζλο Μπόλονι.

Όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και ο Βραζιλιάνος μπακ θα είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας στην Τούμπα. Αμφότεροι ταλαιπωρήθηκαν πολύ φέτος από τους τραυματισμούς, αλλά ο αγώνας με τους Δραμινούς αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, να επιστρέψουν στο.. κλίμα της ομάδας.

Αμέσως μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης μάλιστα, ο Μπόλονι θα ανακοινώσει και τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

«Το νου σας, έχουμε αγώνα τη Τετάρτη και πρέπει να τον κερδίσουμε για να μπούμε στα πλέι οφ και τυπικά», ήταν το μήνυμα του Ζήση Βρύζα στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr