Μια πολύ μεγάλη πρόταση για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς απέρριψε ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες ώρες, ενώ ο Σέρβος επιθετικός είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε νέα συμφωνία με τον «δικέφαλο» του Βορρά, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σαββίδης.

Το κινέζικο δέλεαρ στον «Πρίγιο» ήταν τα τέσσερα εκατομμύρια ετησίως που του προτάθηκε, για τέσσερα χρόνια μάλιστα. Όσο για τους «ασπρόμαυρους», λέγεται ότι τους προσφέρθηκαν 6 εκατ. ευρώ για να που το «ναι» και να παραχωρήσουν τον παίκτη. Πάντως, το όνομα της ομάδας από την πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου δεν έγινε γνωστό, ενώ η μεταγραφές εκεί τελειώνουν αύριο, 28 Φεβρουαρίου.

Στον ΠΑΟΚ, το θέμα με τον Πρίγιοβιτς συζητήθηκε με μεγάλη προσοχή και άκρα μυστικότητα τις παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αυτό που επικράτησε, είναι πως στην ΠΑΕ δεν θέλουν να χαθεί το «βαρύ πυροβολικό» τους. Έτσι, όχι μόνο αρνήθηκαν την κινέζικη πρόταση, αλλά έκαναν και… ρελάνς, με νέο πολυετές και με μεγάλες απολαβές συμβόλαιο στον Σέρβο επιθετικό.

«Μετά από όσα είδες χθες, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη και σημαντική περίοδο, αποφάσισες να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου με εμάς! Το εκτιμούμε πραγματικά αλάνι! Σε ευχαριστούμε, σεβασμός! Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς…», έγραψε σχετικά στο Instagram ο γιος του μεγαλομετόχου.

Στο τέλος, ο Γιώργος Σαββίδης έγραψε: «Τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανείς». Στέλνοντας με τον τρόπο του ακόμη ένα μήνυμα.

673005sp