Φαίνεται ότι οι εμφανίσεις του Τζιμπρίλ Σισέ την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν έχουν περάσει απαρατήρητες, ούτε από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γάλλος του Παναθηναϊκού είναι στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, αναζητά έναν ακόμη επιθετικό.

Πιο συγκεκριμένα, η «As» φέρνει στο φως της δημοσιότητας τη λίστα της «βασίλισσας» με υποψήφιους επιθετικούς για να «κουμπώσουν» τη «γραμμή κρούσης» της, μαζί με τους Ιγκουαΐν και Μπενζεμά.

Και πρώτος σε αυτή τη λίστα, φιγουράρει ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού, για τον οποίο αναφέρεται: «Ο Γάλλος έχει συμβόλαιο έως το 2013. Επανήλθε ύστερα από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, είχε μια εξαιρετική σεζόν με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα έκανε πολύ καλή δουλειά στο σκοράρισμα. Πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με διπλάσια γκολ από τον δεύτερο, ήταν κλειδί για την εξαιρετική σεζόν των πρωταθλητών Ελλάδας. Έχει δύο χρόνια ακόμη σε καλό επίπεδο».

Φυσικά, ο Σισέ, δεν είναι το μοναδικό όνομα που βρίσκεται στην εν λόγω λίστα. Δίπλα σε αυτό, υπάρχει το όνομα του Όλα Τοϊβόνεν της Αϊντχόφεν, του Φάμπιο Κουαλιαρέλα της Νάπολι, του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ της Μάντσεστερ Σίτι, του Σερτσάν Γιλντιρίμ της Μπούρσασπορ και του Μπαφετίμπι Γκομίς της Λιόν.

theplayer.gr