Το γκολ του Σπιριντόνοβιτς στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης στο «Γεντί Κουλέ» έδωσε στον Πανιώνιο τη νίκη και στο Ηράκλειο και με το 0-1 επί του ΟΦΗ σφράγισε πανηγυρικά την πρόκριση του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος (3-0 συνολικό σκορ). Το πρώτο ημίχρονο είχε φάσεις, ένα γκολ και τις δυο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν φάσεις. Το δεύτερο απλά οι αντίπαλοι κοιτούσαν το ρολόι για να περάσει η ώρα και να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Έτσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες…

Ο ΟΦΗ παρατάχθηκε με τον Στρέζο κάτω από τα δοκάρια και τους Φαζό, Κομεσίδη και Ποτουρίδη στην άμυνα. Νάστος-Παπαστεριανός ήταν τα δύο κεντρικά χαφ με τον Μπολάκη να είναι στη δεξιά πλευρά και τον Κοιλιάρα στην αριστερή. Ο Παπατόλιος ήταν πίσω από τους Μάνο-Κουτσιανικούλη. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με τους: Κότνικ στο τέρμα και τους Παπαγεωργιου, Μπανανά, Γκιοατά και Σαραμαντά στην άμυνα. Κόρμπος και Πινιώτης ήταν τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Σαββίδη να είναι πίσω από τον Γεσίλ και οι Μασούρας-Σπιριντόνοβιτς ήταν στα «φτερά».

Σπιριντόβιτς και… αντίο

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο «ζεστός» στο ματς, αλλά οι γηπεδούχοι δημιούργησαν δύο καλές στιγμές. Στο 18′ ο Μάνος πέρασε όμορφα τον Κόρμπο αλλά γύρισε δυνατά την μπάλα, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε λάθος να πασάρει στον Παπατόλιο και όχι να σουτάρει, με τον Κότνικ να μην είναι στην εστία του. Στο 24′ απείλησε για πρώτη φορά ο Ιστορικός. Ο Μασούρας είδε τον Στρέζο να αποκρούει το σουτ του από κοντά, στη συνέχεια ένα σουτ του Σαββίδη κόντραρε και ο Σπιριντόνοβιτς σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΟΦΗ. Στην επόμενη καλή στιγμή τους, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αυστριακό να παίρνει την μπάλα στο κέντρο, ο ίδιος έκανε την κούρσα, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και έστειλε την μπάλα στη δεξιά πλευρά του Στρέζου. Το δεύτερο μέρος είχε πολύ λίγα πράγματα. Ένα σουτ του Βουκελάτου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ αμέσως μετά ο Κουτσιανικούλης είχε δύο σουτ. Το ένα κόντραρε και το άλλο έφυγε άουτ. Στο 57′ ο Παπατόλιος βρέθηκε σε πλάγια θέση απέναντι από τον Κότνικ, αλλά το σουτ του ήταν πολύ κακό και έτσι χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: ΟΦΗ: Στρέζος, Φαζός (53′ Πλευράκης), Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Νάστος, Παπαστεριανός (71′ Κοντογιάννης), Παπατόλιος (80′ Μονιάκης), Κουτσιανικούλης, Μάνος. Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά (58′ Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Μασούρας (45′ Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (67′ Οικονομίδης), Σαββίδης, Γεσίλ. Πηγή: gazzetta.gr