Τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι εν όψει των υποχρεώσεων που έχει η ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός περιμένει τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Αραούχο Έτο. Ο 59χρονος προπονητής γνωρίζει ότι χρειάζεται να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπως και στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Η προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά» για το κυριακάτικο παιχνίδι στην έδρα του Παναιτωλικού ξεκινάει από αύριο και σταδιακά θα επιστρέψουν οι τραυματίες στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Σνάουτσνερ αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις από την Τρίτη, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς και ο Ίβιτς.

Από την πλευρά του, ο Έτο ενδέχεται να μπει στο πρόγραμμα κοντά στα τέλη της εβδομάδας. Επίσης, στη διάθεση του Μπόλονι επιστρέφει και ο Μαλεζάς, ο οποίος εξέτισε το Σάββατο την ποινή του.

Μεθαύριο Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διεργασίες για την πρόσληψη οικονομικού και εμπορικού διευθυντή από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr