Μετά τη διαμαρτυρία προ ημερών έξω από την «Τιτάν» του Τάκη Κανελλόπουλου, περίπου 100 οπαδοί της «Ένωσης» έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα κάτω από τα γραφεία του Πέτρου Παππά στην οδό Φραγκοκλησιάς 7, στο Μαρούσι.

Χωρίς διάθεση για ακρότητες, οι οργανωμένοι της Original εντείνουν τις προσπάθειες για να κινητοποιηθούν οι μέτοχοι και να βγάλουν τον σύλλογο από το αδιέξοδο.

Είναι η δεύτερη φορά που οπαδοί επισκέπτονται τα γραφεία του Παππά, με την πρώτη να μνημονεύεται ακόμα από τον πρώην μεγαλομέτοχο σε κάθε ευκαιρία. Έρχεται, δε, λίγες μέρες κατόπιν της επιθυμίας που είχε εκφραστεί να συναντηθούν οι δυο πλευρές στο «δωματιάκι».

Από τότε, ωστόσο, μεσολάβησαν αρκετές μέρες, κατά τις οποίες συνεχίστηκε η αδράνεια των μετόχων, ενώ σε αυτή προστέθηκε και η άρνηση των Γκούμα και Χατζηιωάννου να παρευρεθούν στη συνάντηση που θα μπορούσε να επαναφέρει την προοπτική του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Έτσι, οι οπαδοί κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους κατά την προηγούμενη επίσκεψη στα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου, όταν και είχαν δεσμευτεί ότι «μέχρι να σωθεί η ΑΕΚ, θα μας βρίσκετε όλοι μπροστά σας. Ακόμα και ο Νοτιάς…».

Πηγή: sport-fm.gr