Ήταν μάλλον αναπόφευκτο μετά την παγωνιά στη Μόσχα… Με ένα πρόβλημα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Φρανσουά Μοδέστο ανέβασε πυρετό και έμεινε κλινήρης, ενώ του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Ο Γάλλος αμυντικός ουσιαστικά τέθηκε εκτός πλάνων του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος επίσης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκανε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, που επίσης πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα χρησιμοποιηθεί την Κυριακή μετά την περιπέτεια υγείας που είχε στη Μόσχα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τη Ρούμπιν Καζάν έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Νέο πρόσωπο στην προπόνηση ήταν ο Ιβάν Μπάμποβιτς, ο οποίος προωθήθηκε τους Νέους στην πρώτη ομάδα και θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο την επόμενη εβδομάδα κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν, αφού ο Μπάλας Μέγιερι είναι τιμωρημένος και βασικός θα παίξει ο Ρόι Κάρολ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκανε κάποια δοκιμή για το προσεχές ματς. Οι προθέσεις του θα φανούν στην προπόνηση της Παρασκευής (10:30), αν και το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το κουραστικό ματς στη Μόσχα.

Πηγή: sport-fm.gr