Δεν πέρασαν και πολλές ώρες από την απόφαση της διοίκησης του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ να στηρίξει τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να πάρει την απόφαση για επιβολή προστίμων στους ποδοσφαιριστές τόσο για τις ήττες στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ όσο και σε μεμονωμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Πάντως, αυτό που τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, φάνηκε και από το γεγονός ότι εκείνος χάρισε τη σημερινή απογευματινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του, καθώς τον ικανοποίησαν όσα είδε το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ένα καλό κι ένα κακό νέο επεφύλασσε το πρωινό για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το (αναγκαίο) κακό ήταν πως οι ρυθμοί και οι ένταση ανέβηκαν σε επίπεδα προετοιμασίας και ότι η χρονική διάρκεια της προπόνησης είχε και… παράταση.

Το καλό ήταν πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου, επιβραβεύοντας την άψογη συμπεριφορά τους όλες αυτές τις ημέρες μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την ανταπόκρισή τους στη δουλειά που γίνεται, αποφάσισε να τους χαρίσει την απογευματινή.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος της προπόνησης και βγήκε από το κομμάτι που περιελάβανε προσωπικές μονομαχίες, προκειμένου να προφυλάξει το χτυπημένο του πόδι, ενώ ο Μαουρίσιο συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο.