Μέσω δήλωσής του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαρίστησε τους φίλους του Παναθηναϊκού για τα 7.131 εισιτήρια διαρκείας, ενώ υποσχέθηκε ότι θα κληρωθούν δώρα ύψους 100.000 ευρώ. Επίσης, κάλεσε όλες τις ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του «τριφυλλιού» και να διευρύνουν της διεύρυνσης το φίλαθλο κοινό του μπάσκετ «μέσω των οικογενειών και άλλων υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας και όχι μέσω οργανωμένων δολοφόνων…».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«7.131 ευχαριστώ!

Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται ήδη από ένα ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό Superfoods, αυτό της πώλησης περισσότερων από 7.000 εισιτηρίων διαρκείας.

Αυτή η αυξητική τάση που παρουσιάζουν χρόνο με το χρόνο οι πωλήσεις των εισιτήριων διαρκείας της ομάδας μας μπάσκετ, βασίζεται πρωτίστως στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του σύγχρονου φιλάθλου και είναι αποτέλεσμα της συνεπούς δουλειάς που γίνεται από όλα τα αρμόδια τμήματα της ΚΑΕ.

7.131 άνθρωποι έχουν αναγνωρίσει αυτήν την προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, σε μια δύσκολη εποχή για την ελληνική κοινωνία, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη πως κρατάμε ψηλά το φίλαθλο φρόνημα!

Ελπίζουμε και άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το δικό μας παράδειγμα, δηλαδή της διεύρυνσης του φίλαθλου κοινού του μπάσκετ μέσω των οικογενειών και άλλων υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας και όχι μέσω οργανωμένων δολοφόνων…

Τέλος, ως ένα έμπρακτο “ευχαριστώ” στους 7.131 κατόχους διαρκείας καθώς και σε εκείνους που θα αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Παρασκευή 3/11, ανακοινώνεται ότι σε έναν από τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού θα κληρωθούν για όσους κατόχους διαρκείας θα βρίσκονται στο γήπεδο δώρα αξίας 100 χιλιάδων ευρώ!».