Πώς και πώς περιμένει ο Νεϊμάρ τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το προσεχές καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανυπομονεί και επιθυμεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μπέκαμ, ενώ τόνισε πως στόχος της εθνικής Βραζιλίας είναι το χρυσό μετάλλιο, αλλά και η προώθηση ταλέντων.

«Θα είναι ευχαρίστηση για μένα να παίξω ενάντια στον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ευτυχώς, είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω πέρυσι, είναι πολύ ευγενικός και για μένα θα είναι τιμή να βρεθούμε στο ίδιο γήπεδο φέτος στο Λονδίνο», ήταν τα λόγια του Νεϊμάρ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε τους στόχους του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η πρώτη θέση είναι ένα όνειρο, ανυπομονώ να αγωνιστώ στο Λονδίνο. Η Βραζιλία ποτέ δεν έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και τώρα είναι η ευκαιρία. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας».

Ο 19χρονος Βραζιλιάνος επισήμανε πως οι ευρωπαϊκές ομάδες δεν δίνουν σημασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και στην ευκαιρία που έχουν οι χώρες να ανακαλύψουν νεαρά ταλέντα.

«Οι άνθρωποι στην Ευρώπη δεν δίνουν πολύ σημασία στις Ολυμπιακές ομάδες τους, καθώς δεν είναι σημαντικό για αυτούς να βρουν ταλέντα. Αν δείτε τις κορυφαίες αγγλικές ομάδες, οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές είναι λίγοι.

Οι ομάδες στην Ευρώπη αγοράζουν παίκτες από το εξωτερικό. Ωστόσο, στη Βραζιλία θέλουμε να προωθούμε τα ταλέντα παίκτες και για αυτό η Ολυμπιακή ομάδα είναι πολύ σημαντική για μας», ανέφερε.

Πηγή: sportfm.gr