Ικανοποιημένος από την κλήρωση του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αντιμετωπίζει τη Ρούμπιν Καζάν στους «32» και μία εκ των Σάλτσμπουργκ / Μέταλιστ στους «16» του Europa League, εμφανίστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς. «Τώρα έχουμε μεγάλη ευκαιρία και αν παίξουμε όπως ξέρουμε, τότε μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα», τόνισε ο Σέρβος επιθετικός στη Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 33χρονου φορ στη Nova

Πριν από την κλήρωση

«Όλοι πρέπει να φοβηθούν τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα έδειξε η ομάδα στο Champions League. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη. Μέσα στην έδρα μας, η οποία είναι πολύ δυνατή και ο κόσμος μας δίνει ώθηση, καμία ομάδα δεν έχει ελπίδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλουμε κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω και να διαπρέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει όλοι οι οπαδοί να χαίρονται με τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, επειδή πάνω από όλα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι ατομικά οι σύλλογοι».

Όταν έγινε γνωστή η κλήρωση και έμαθε ότι θα παίξουν με τη Ρούμπιν

«Είναι πολύ καλή η κλήρωση, αν και θα έχουμε πολύ κρύο (γέλια). Εκείνο που μετράει είναι να είναι η ζεστή η καρδιά… Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε κλήρωση. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση. Μία φάση μπορεί να κρίνει το παιχνίδι και να μπει γκολ, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και εκτιμώ ότι είμαστε καλύτερη για τη Ρούμπιν Καζάν», τόνισε ο Πάντελιτς και συνέχισε:

«Τώρα έχουμε μεγάλη ευκαιρία και αν παίξουμε όπως ξέρουμε, τότε μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση και μετά θα δούμε ποιον αντίπαλο θα αντιμετωπίσουμε».

Πηγή: sportfm.gr