Το δικό τους μήνυμα θέλησαν να στείλουν κάποιοι (άγνωστοι προς το παρόν) στη Ρώμη, στήνοντας ένα αποτρόπαιο σκηνικό, λίγα μέτρα μακριά από το Κολοσσαίο. Αποδέκτες αυτού του μηνύματος είναι οι παίκτες της Ρόμα, καθώς σε κεντρικό δρόμο της «αιώνιας πόλης» βρίσκονταν κρεμασμένα ανθρώπινα ομοιώματα, που φορούσαν φανέλες των «τζιαλορόσι».

Μαζί με τα ομοιώματα, υπήρχε και ένα πανό με το εξής περιεχόμενο: «Μια συμβουλή, χωρίς προσβολή, κοιμηθείτε με τα φώτα ανοιχτά»!

Τα ονόματα των παικτών πάνω σε αυτές τις φανέλες ήταν των Ντανιέλε ντε Ρόσι, Μοχάμεντ Σαλάχ και Ράτζα Ναϊνγκολάν. Κάτι που μπερδεύει τις Αρχές, στο να καταλάβουν από ποια… πλευρά εστάλη αυτό το μήνυμα.

Αρκετοί υποθέτουν ότι είναι οπαδοί της Ρόμα, καθώς η κίνηση αυτή ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την ήττα της ομάδας στο ντέρμπι της πρωτεύουσας με τη Λάτσιο (1-3). Ωστόσο, οι συγκεκριμένοι τρεις ποδοσφαιριστές είναι από αυτούς που έχουν δώσει αρκετά στους «τζιαλορόσι» αυτήν τη σεζόν, ενώ ο Ντε Ρόσι είναι ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας και η μεγαλύτερη προσωπικότητα μετά τον Φραντσέσκο Τότι.

Άλλοι θεωρούν ότι είναι τιφόζι Λατσιάλι πίσω από αυτήν την ενέργεια, λόγω της μεγάλης κόντρας που έχουν με τη Ρόμα. Και υπάρχουν και μερικοί που θεωρούν ότι η κίνηση αυτή έγινε από… τρίτους.

Αν και οι πιθανότητες τείνουν προς το πρώτο σενάριο, το μόνο σίγουρο είναι ότι στήθηκε ένα σκηνικό αποτροπιασμού και φρίκης, λίγα μέτρα μακριά από το σύμβολο της Ρώμης.

Δείτε το βίντεο…