Μετά από διακοπή και διάσκεψη περίπου 30 λεπτών, αποφασίστηκε αναβολή για την Παρασκευή (14.00) για όλες τις υποθέσεις που αφορούν τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε έντονα παράπονα.

Τελικά οριστική αναβολή δόθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό, καθώς και για την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ, για την οποία τελικά δεν λήφθηκε κάποια απόφαση.

Η διαδικασία ξεκίνησε και αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος της απολογίας του Ολυμπιακού, σταμάτησε ώστε να εκδικαστεί και αίτηση του ΠΑΟΚ. Η διακοπή κράτησε περίπου 30 λεπτά και τελικά αποφασίστηκε να υπάρξει αναβολή για αύριο.

Από τον Ολυμπιακό βρέθηκαν στο χώρο εκτός από τον δικηγόρο Αργύρη Λίβα και οι Σάββας Θεοδωρίδης, Κώστας Καραπαπάς και Γιάννης Βρέντζος. «Για εμάς έπρεπε να δικαστεί τώρα δεν θέλουμε να το τραβήξουμε άλλο όλο αυτό. Εμείς κάναμε όλη τη διαδικασία που έπρεπε για να είμαστε έννομοι και σωστοί απέναντί σας. Βλέπουμε ότι βαλλόμαστε από παντού, μας χτυπάνε με όλα αυτά που γράφονται. Βλέπετε ότι η διαδικασία είναι live και την παρακολουθούν δημοσιογράφοι, είμαστε παραπονούμενοι 100% και από το πως σερνόμαστε και από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παραμένει στη διαδικασία», τόνισε ο Αργύρης Λίβας. Ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους Μαυρομάτη και Μπιρδα.

Νωρίτερα, ο κύριος Λίβας είχε δηλώσει; «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση», σχετικά με την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Μετα τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο», απάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, κύριος Μαυρομάτης.

Ο παρατηρητής της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Θεμιστοκλής Βαλσάμης, θα απολογηθεί με υπόμνημα.

Πηγή: gazzetta.gr