Ευχαριστημένος από τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού (2-0) εμφανίσθηκε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της «Ένωσης» πάντως, πρόσθεσε πως η ομάδα βρίσκεται ίσως στο δυσκολότερο σημείο της ιστορίας της, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τον Γκέντσογλου.

Για την εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό: «Είναι πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι σε πολύ καλή ομάδα και σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Μας δίνει θάρρος και πίστη να προχωρήσουμε. Είμαστε στο δυσκολότερο σημείο στην ιστορία της ΑΕΚ. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια. Με νύχια και δόντια παίξαμε σήμερα για να κερδίσουμε και αξίζαμε την νίκη. Λόγω της ιστορίας και της βαρύτητας της φανέλας καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση μας στο πρώτο ημίχρονο. Δεν απειληθήκαμε, εκτός από μια φάση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο ξεκίνημα του δευτέρου ήταν ο Παναιτωλικός καλύτερος. Πολύ επιθετικός, δύο φορές από αριστερά μας διέσπασε. Σημαντικό ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Είχαμε σθένος και ηρεμία».

Για το ματς με την Άντερλεχτ: «Σε κάθε παιχνίδι που ξεκινά πιστεύουμε στην νίκη. Είναι σημαντικό να έχουμε αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα. Το έχω και εγώ και προσπαθώ να το μεταφέρω. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για εμάς. Ακολουθεί ένα ευρωπαϊκό ματς. Θα πάμε σε μια σωστή διαχείριση του αγώνα την Πέμπτη. Εχουμε πρόβλημα με Λύμπε. Προσπαθώ για την σωστή διαχείριση. Τα δύο εντός έδρας που ακολουθούν είναι σημαντικά. Είθισται να λέμε ότι πάμε για την νίκη πάντα. Θα είναι τα πιο δύσκολα ματς τώρα».

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Δεν έχουμε μακροπρόθεσμους στόχους. Κοιτάμε κάθε ματς. Πάντα για την νίκη, με κάθε αντίπαλο. Αν πιστέψουμε ότι γίναμε πολύ καλή ομάδα, θα αρχίσουν τα δύσκολα. Είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Δεν είμαι είμαστε η μεγάλη ομάδα που κερδίζει άνετα. Αν δεν έχουν συγκέντρωση και σοβαρότητα οι παίκτες δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Παναιτωλικού και την πόλη για αυτό που έχετε κάνει εδώ στο Αγρίνιο».

Για τον Σάββα Γκέντσογλου: «Ο καθένας επιλέγει τον δρόμο του. Εγώ προσπαθώ να είμαι δίκαιος. Κανείς δεν παίζει στην ΑΕΚ με το ζόρι. Η φανέλα είναι βαριά. Δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά το θέμα του παίκτη, αλλά είναι από πριν και έτσι δεν μπορώ να πω ότι έχει τελειώσει για μένα ο Γκέντσογλου. Υπάρχει διοίκηση που έχει αναλάβει το θέμα. Ειδικά ο πρόεδρος. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί και η απόφαση».

Πηγή: sport-fm