Ντέρμπι πρωτοπόρων φιλοξενεί η 13η αγωνιστική της Serie A, αφού η Λάτσιο υποδέχεται τη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή. Από το ραντεβού των «λατσιάλι» με την «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου ενδέχεται να λείψει ο Τζιμπρίλ Σισέ, για την «αφλογιστία» του οποίου έχουν αρχίσει και ορισμένες… μουρμούρες.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει βρει δίχτυα μόλις μια φορά στο πρωτάθλημα, την πρεμιέρα κόντρα στη Μίλαν και ενώ ο Ρέχα κατά καιρούς έχει δηλώσει πως είναι ευχαριστημένος από την προσφορά του, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει με τον Ρόκι στη βασική ενδεκάδα και το πλευρό του Μίρο Κλόζε.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι του «Ολίμπικο» οι παίκτες της Ουντινέζε (έχει 21 βαθμούς, έναν λιγότερο από Λάτσιο και Γιουβέντους) και αγωνίζεται μια μέρα νωρίτερα με τη Ρόμα γνωρίζοντας πως ενδέχεται να βρεθεί ακόμη και στην πρώτη θέση. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί πρώτα να κάμψει την αντίσταση της Ρόμα που, όμως, θα παραταχθεί με πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες. Για διάφορους λόγους ο Λουΐς Ενρίκε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τότι, Ρόσι, Πιζάρο, Μποριέλο και ψάχνει τρόπους αντικατάστασής τους.

Από την πλευρά της η Μίλαν θα γνωρίζει εάν θα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη θέση, αφού αγωνίζεται μια μέρα μετά το ντέρμπι κορυφής. Οι «ροσονέρι» υποδέχονται την Κιέβο, με νωπές ακόμη τις μνήμες από τη ματσάρα του Champions League (και την ήττα 3-2) από την Μπαρτσελόνα. Αμφίβολος για ακόμη ένα παιχνίδι είναι ο Νέστα, η απουσία του οποίου ενδεχομένως να προστεθεί στις «κλασικές» φέτος των Γκατούζο, Φλαμινί, Κασάνο.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 25/11 (21:45)

Ουντινέζε-Ρόμα

Σάββατο, 26/11

Λέτσε-Κατάνια (19:00)
Νοβάρα-Πάρμα (19:000
Αταλάντα-Νάπολι (21:45)
Λάτσιο-Γιουβέντους (21:45)

Κυριακή, 27/11 (16:00)

Κάλιαρι-Μπολόνια
Τσεζένα-Τζένοα
Παλέρμο-Φιορεντίνα
Σιένα-Ίντερ
Μίλαν-Κιέβο (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (14η):

Τζένοα-Μίλαν
Ίντερ-Ουντινέζε
Νάπολι-Λέτσε
Κατάνια-Κάλιαρι
Μπολόνια-Σιένα
Κιέβο Αταλάντα
Φιορεντίνα-Ρόμα
Γιουβέντους-Τσεζένα
Πάρμα-Παλέρμο
Λάτσιο-Νοβάρα

Πηγή: sportfm.gr