Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους, το επίσημα αναγνωρισμένο club της Μεγάλης Κυρίας στην Ελλάδα, συμπλήρωσε τις 50 εκδρομές σε Ιταλία και Ευρώπη.

Στις 25 Μαρτίου του 2006, απέναντι στη Ρόμα στο Ντέλε Άλπι, ταξίδεψαν για πρώτη φορά οργανωμένα από την Ελλάδα οπαδοί της Γιουβέντους για να παρακολουθήσουν live παιχνίδι της ομάδας τους. Η ιστορική εκδρομή, με 19 συμμετοχές, ήταν η απαρχή των δεκάδων ταξιδιών που ακολούθησαν…
Το Gruppo Greco συμπλήρωσε την Τρίτη το βράδυ 50 εκδρομές με την τελευταία του παρουσία να είναι στο νικηφόρο 2-1 επί της Φιορεντίνα στο νέο γήπεδο της Γιουβέντους.

Όπως αναφέρουν στο blog τους, «Ήμασταν παρόντες σε παιχνίδια στην Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Έχουμε βρεθεί δίπλα στην ομάδα σε αναμετρήσεις της Serie A αλλά την ακολουθήσαμε και στη Serie B. Σε ματς Champions League και Europa League, Κυπέλλου Ιταλίας ενώ έχουμε βρεθεί και σε παιχνίδι της Primavera αλλά και σε φιλικά! Ήμασταν εκεί την ημέρα των εγκαινίων του νέου γηπέδου!».

Κι όλα αυτά, σε μια παρατεταμένη περίοδο «ανομβρίας» με τους «μπιανκονέρι» να μην έχουν κατακτήσει τίποτα!

Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα ταξίδια του Gruppo Greco και στο gruppogreco.blogspot.com κάθε δραστηριότητα του συνδέσμου της Γιουβέντους στην Ελλάδα.