Κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα θεωρεί την ΑΕΚ ο Αλεξάντρ Φιλτσόφ. Ο τερματοφύλακας της Λοκομοτίβ Μόσχας, που θα χάσει τον αγώνα της Πέμπτης λόγω τραυματισμού, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου τους κινδύνους που κρύβει το ματς για την ομάδα του.

«Για μας κάθε αγώνας είναι σημαντικός, ειδικά όταν πρόκειται για ένα ματς του Europa League. Όλη η ομάδα και κάθε παίκτης δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να τιμήσει το σύλλογο. Πιστεύω πως και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει με σοβαρότητα το ερχόμενο ματς. Άλλωστε είναι γι’ αυτούς η τελευταία ευκαιρία να παραμείνουν στη διεκδίκηση της πρόκρισης και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν», τόνισε ο Ρώσος γκολκίπερ.

Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ (βασικός είναι ο Βραζιλιάνος Γκιλέρμε) ανέφερε: «Είμαι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας. Αν όλα πάνε καλά, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσω να προπονούμαι κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ελπίζω σύντομα να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει αγώνες».

Πηγή: sportfm.gr