Την ευαισθησία τους δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και μετά τον Τάσο Πάντο, ο οποίος προχώρησε στην αγορά 150 εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία θα μοιραστούν σε μαθητές και ευπαθείς ομάδες, ένας ακόμη παίκτης προχώρησε σε αντίστοιχη κίνηση.

Ο Πάρης Άνδράλας αγόρασε 133 εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Από αυτά, τα 100 θα δοθούν με κλήρωση σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, ενώ τα υπόλοιπα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά τον Τάσο Πάντο, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας προέβη σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία.
Πιο συγκεκριμένα ο Πάρης Ανδράλας θα αγοράσει 133 εισιτήρια διαρκείας, όπου τα 100 θα δοθούν σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου με κλήρωση, ενώ τα υπόλοιπα 33 σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης των Ιωαννίνων (απόρους, άνεργους, άτομα με ειδικές ανάγκες).

Οι συγκεκριμένες κινήσεις που γίνονται από τους ποδοσφαιριστές του “Άγιαξ της Ηπείρου” δείχνουν την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους σε μια δύσκολη χρονικά οικονομική περίοδο για την χώρα, αλλά και για το Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο.

Ο Πάρης Ανδράλας θα διαθέσει τα 33 διαρκείας ο ίδιος προσωπικά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως προαναφέραμε. Τα 100 Διαρκείας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα δοθούν με κλήρωση.

Η κλήρωση για τα 100 Μαθητικά Εισιτήρια Διαρκείας του Πάρη Ανδράλα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011 το απόγευμα στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Η Διαδικασία της Κλήρωσης για τα 100 Μαθητικά Εισιτήρια Διαρκείας του Πάρη Ανδράλα.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ενημερώνει πως για την συμπλήρωση των εντύπων για τα 100 Μαθητικά Εισιτήρια Διαρκείας που θα διαθέσει, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Πάρης Ανδράλας, θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο Πανηπειρωτικό (ΠΕΑΚΙ), από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από την μπουτίκ της ομάδας μας στο γήπεδο και από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Blue Vayeros.

Όσοι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια ειδική φόρμα που θα υπάρχει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ή στα γραφεία του Ερασιτέχνη ή στην μπουτίκ ή στον Σύνδεσμο φιλάθλων Blue Vayeros.

Επιπλέον η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δίνει στους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου την δυνατότητα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπου υπάρχει ειδικό Banner για την συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα στοιχεία. Η συμπληρωμένη φόρμα θα πρέπει να αποσταλεί είτε με e-mail στο[email protected] ,είτε με fax στο 2651075570

Η προθεσμία για την υποβολή των στοιχείων και για όσους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό είναι μέχρι την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011».

Πηγή: sportfm.gr