Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 26 Αυγούστου – Κυριακή 28 Αυγούστου θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Μαρσέιγ – Λοριάν, Ντιζόν – Λιόν, Νις – Λιλ, Μπορντό – Ναντ και Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν για την 3η αγωνιστική της Ligue 1.

Επίσης, θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις Γκιμαράες – Πάσος Φερέιρα, Εστορίλ – Μπράγκα, Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο για την 3η αγωνιστική της Primeira Liga.

Όλοι οι αγώνες θα καλυφθούν και από την υπηρεσία NovaGO. Συγκεκριμένα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου για το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat θα παρακολουθήσουν την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 21:45 στο Novasports2HD τον αγώνα Μαρσέιγ – Λοριάν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Η συνέχεια είναι το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 18:00 στο Novasports1HD με την αναμέτρηση Ντιζόν – Λιόν σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD ο αγώνας Νις – Λιλ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 16:00 το Novasports1HD θα δείξει το παιχνίδι Μπορντό – Ναντ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στις 21:45 θα ακολουθήσει στο Novasports2HD το ντέρμπι Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Για το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 22:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας Γκιμαράες – Πάσος Φερέιρα με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports1HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 20:15 το Novasports1HD θα δείξει τον αγώνα Εστορίλ – Μπράγκα σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και στις 22:30 το ίδιο κανάλι θα προβάλει την αναμέτρηση Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπενφίκα σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Τέλος, την Κυριακή 28 Αυγούστου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports2HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Δείτε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Ligue 1 Γαλλίας: www.novasports.gr/ligue1-3 και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στη Primeira Liga Πορτογαλίας: www.novasports.gr/PrimeiraLiga03 Δείτε γκολ και αναλυτικά στιγμιότυπα από την Ligue 1 Γαλλίας: www.novasports.gr/WebTV-Ligue1 και από την Primeira Liga Πορτογαλίας: www.novasports.gr/WebTV-PrimeiraLiga Novasports. Όλα για την ομάδα σου! novasports2