Τις πρώτες του προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ έκανε τη Δευτέρα ο Δήμος Ντικούδης. Ο διεθνής φόργουορντ, που έφτασε στο Λιτόχωρο το βράδυ της Κυριακής και είχε την πρώτη γνωριμία με τον Σούλη Μαρκόπουλου και τους νέους του συμπαίκτες, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ημέρας, το οποίο περιελάμβανε προπόνηση στο γήπεδο το πρωί, στίβο με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σουτ το απόγευμα.

Στο πρόγραμμα του Μακεδόνα τεχνικού επανήλθαν και οι Ρασάντ Ράιτ και Δημήτρης Καλαμπάκας.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ την ίδια μέρα ευχαριστεί όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην άφιξη και στην παρουσία του Κόρεϊ Μαγκέτι στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί όλους τους επιχειρηματίες φίλους της ομάδας και τις εταιρίες που συμμετείχαν στην ολοκληρωμένη πρόταση συνεργασίας που έγινε προς τον Corey Maggette, αλλά και στο πρόγραμμα φιλοξενίας του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή.

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Χάρη Λαγογιάννη και την εταιρία STAMION, που αποτελεί εδώ και χρόνια μεγάλο χορηγό της ομάδας και συνεχίζει να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας και στο “project” που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη μίας συνεργασίας με τον Maggette. Θεωρούμε ότι ήταν ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία στις συζητήσεις και των εταιριών Asset, Dosera Sports και Digicast.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί, επίσης, τον κ. Χρήστο Καλιακάτσο για τη φιλοξενία του Corey Maggette στο ξενοδοχείο “Nikopolis Thessaloniki”, αλλά και τους κ.κ. Ηλία Βιολίδη (Garcon) και Χρήστο Τσολάκη (Bennigan’s), Γιάννης Κουκουράβας (Bungalow White) για την ευγενική συμμετοχή τους στην προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ να προσφέρει την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία και να προσδώσει κοινωνικές διαστάσεις στην επίσκεψη ενός σταρ του ΝΒΑ στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στον Δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μπουτάρη και προσεκλήθησαν στο PAOK Sports Arena παιδιά από το παιδικό χωριό SOS, όπου παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας και συνομίλησαν με τον Corey Maggette».

πηγή: sportfm