Βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση από τότε που ανέλαβε την Άρσεναλ. Είναι όμως και η μοναδική φορά που η διοίκηση έβαλε πλάτη. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τη θέση του στην τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων αφού ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Σταν Κροένκε δεν σκέφτεται καν την απομάκρυνση του Αλσατού.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες της Άρσεναλ από Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την τελευταία μάλιστα να αποτελεί έναν από τους χειρότερους διασυρμούς του συλλόγου, η απουσία ηγέτη μετά τις πωλήσεις των Φάμπρεγας και Νασρί, καθώς και οι πολλοί τραυματισμοί βασικών ποδοσφαιριστών, έχουν δημιουργήσει μια άνευ προηγουμένου δύσκολη κατάσταση στην ομάδα. Ωστόσο από το περιβάλλον της ομάδας, δεν πηγάζει ανησυχία για το μέλλον του Βενγκέρ.

«Ο σύλλογος στηρίζει τον Αρσέν Βενγκέρ, από τον Σταν Κροένκε μέχρι και το τελευταίο μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Δεν υπάρχει καμία σκέψη, καμία συζήτηση για το μέλλον του. Είμαστε δίπλα στον άνθρωπο που μας έχει οδηγήσει στις τεράστιες επιτυχίες των τελευταίων 15 ετών» τόνισε εκπρόσωπος του αγγλικού συλλόγου.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Άρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδης τρέχει μάλιστα μαζί με τον Βενγκέρ τα τελευταία μεταγραφικά θέματα. Τα 59 εκ. λίρες που έχει διαθέσιμα ο Αλσατός μάνατζερ θα δαπανηθούν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για την ενίσχυση της ομάδας με τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι να είναι αρκετά. Ο Γιόσι Μπεναγιούν της Τσέλσι, ο Τιμ Κέιχιλ της Μπόλτον, ο Φιλ Γιαγκέλκα της Έβερτον καθώς και ο Αντρέ Σάντος της Φενέρμπαχτσε είναι ορισμένα από τα οποία δεν αποκλείεται να μετακομίσουν στο Λονδίνο.

Πηγή: sport-fm.gr