Για μετά τις 15 Αυγούστου μετατίθενται οι εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό. Τα ονόματα των Γκαργκάνο, Τισόνε, Μουντιγκάγι και Ορμπάιθ παραμένουν στο προσκήνιο αλλά όπως τονίζουν από την ΠΑΕ, κανένας δεν είναι πιο κοντά από τους υπόλοιπους και όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν ξανά.

Για μερικές μέρες ακόμα η υπόθεση του παίκτη που θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό στην μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων» θα μείνει ανοιχτή. Αυτό αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας που θα δραστηριοποιηθεί ξανά πάνω σε αυτό το θέμα μετά τις 15 Αυγούστου.

Τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα είναι λίγο-πολύ γνωστά. Ο Γκαργκάνο παραμένει ψηλά αλλά οι πληροφορίες από την Ιταλία επιμένουν ότι ο παίκτης δεν είναι «ζεστός» να φύγει από την Νάπολι. Ο Μουντιγκάγι έχει πάρει πόντους και αυτό γιατί είναι παίκτης με αρκετά χρόνια στο Καμπιονάτο (σ.σ παίζει στην Μπολόνια) αλλά και για οικονομικούς λόγους καθώς είναι πιο προσιτή περίπτωση. Ο Ορμπάιθ επίσης εξετάζεται έχοντας στα συν ότι τον γνωρίζει καλά ο Βαλβέρδε.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι δεν ψάχνουν απαραίτητα για τον «παίκτη- κράχτη» που θα κάνει εντύπωση στον κόσμο. Αυτό που απασχολεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής που να ταιριάξει με τον τρόπο που η ομάδα αγωνίζεται και να διαθέτει τα στοιχεία που θέλει ο Ισπανός τεχνικός.

Πηγή: sport-fm.gr