Μετά από αρκετούς μήνες κατά τους οποίους δε συμμετείχε στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αποφάσισε να πάρει μία πρωτοβουλία.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, βλέποντας την απροθυμία των μετόχων, αλλά και την κατάντια στον Ερασιτέχνη, έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με επιφανείς φίλους της ομάδας, ώστε να στελεχώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο.
Ένα από τα ονόματα αυτών που έχει διαρρεύσει είναι του Βλάση Σταθοκωστόπουλου, που ήταν για χρόνια στο τιμόνι της ομάδας βόλεϊ.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα προέρχονται από την «Παναθηναϊκών Παρέμβαση», που αποτελείται από τους VIP, αλλά και από την «Παναθηναϊκή Ιδέα», που δραστηριοποιείται με τον Ερασιτέχνη.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης φέρεται να έχει ενημερώσει κάποιους από τους μετόχους για αυτές του τις ενέργειες, ενώ αυτή η κίνηση δεν σημαίνει ότι αλλάζει στάση, καθώς θα εξακολουθεί να λειτουργεί ως κάτοχος του 30% της ΠΑΕ.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν θα έχουν καμία ταμειακή υποχρέωση, χωρίς όμως να αποκλειστεί κάτι τέτοιο. Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ διαψεύδει τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί για τον Βαγγέλη Μυτιληναίο.

Πηγή: sport-fm.gr