Στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφών είναι πολύ πιθανό να φτάσει σήμερα η ΑΕΚ. Στην Ένωση περιμένουν τις απαντήσεις από την Ουντινέζε για τον δανεισμό του Στιβ Μπέλεκ, αλλά και από τον Αλέξις Σαρ για την υπογραφή συμβολαίου τριών ετών.

Στην ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία και για τις δύο περιπτώσεις, που θα ενισχύσουν αρκετά την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Όλα τα στοιχεία δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους της ΑΕΚ να πιστεύουν ότι ο δανεισμός του Στιβ Μπέλεκ θα πάει καλά. Η Γρανάδα που θέλει τον παίκτη δεν αποτελεί ισχυρό εμπόδιο, η ΑΕΚ έχει αποδεχθεί τον όρο για τον αριθμό των τουλάχιστον 20 συμμετοχών του 19χρονου επιθετικού σε παιχνίδια, αλλά και το ποσό (100.000) που θα καταβληθεί στην Ουντινέζε εάν ο παίκτης δεν χρησιμοποιηθεί σε τόσους αγώνες.

Μόνο σημείο που ακόμη απομένει είναι η προκαταβολή. Η Ουντινέζε θέλει όλο το ποσό και να το επιστρέψει στο τέλος της σεζόν, αν ο Μπέλεκ συμπληρώσει τον αριθμό συμμετοχών, ενώ η ΑΕΚ επιθυμεί να πληρώσει μέρος του ποσού αυτού.

Στην Ένωση πιστεύουν πως σήμερα θα ολοκληρωθεί θετικά ο δανεισμός του 19χρονου επιθετικού και τις επόμενες μέρες θα ταξιδέψει για τις ιατρικές εξετάσεις. Η Ουντινέζε θα λάβει 80.000 για τον δανεισμό και η «Ενωση» θα καλύψει το συμβόλαιό του (άλλες 80.000).

«Το βλέπει θετικά»
Την απάντηση του Αλάρ θα λάβουν σήμερα στην ΑΕΚ στην πρόταση του συμβολαίου διάρκειας τριών ετών που έχουν προτείνει στον παίκτη. Ο μάνατζερ του παίκτη, Γκρεγκορί Ζελαμπέρ, μιλώντας στην SPORTDAY έδωσε λόγο για ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία από την Ένωση.

«Θα προτιμούσα να μάθει την απάντησή του πρώτα ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Μπορώ να πω μόνο πως βλέπει θετικά την προοπτική της ΑΕΚ και πως δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα», δήλωσε στην «SD» ο Ζελαμπέρ, ο οποίος διέψευσε τα γαλλικά δημοσιεύματα περί συμφωνίας του Αλάρ με την Αρλ.

Κίνηση τακτικής;
Μετά από τις δηλώσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη, σκέφτονται πολύ σοβαρά στην ΑΕΚ να αποσύρουν κάθε πρόταση που έχουν κάνει στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη. Η νέα συνάντηση μεταξύ Αδαμίδη – Θεοδωρίδη η οποία –πριν από ημέρες- εκτιμούσαν στην ΑΕΚ πως θα δώσει και την κατάληξη στο ζήτημα, πιθανότατα δεν θα γίνει.

Πηγή: sportfm.gr