Μετά από διαπραγματεύσεις θρίλερ και πολλά «πάνω-κάτω» τόσο στο πρωινό όσο και στο απογευματινό ραντεβού ο Ολυμπιακός πυροδότησε την βόμβα και ντύνει στα «ερυθρόλευκα» τον Άλμπερτ Ριέρα καθώς επήλθε η οριστική συμφωνία με τον Ισπανό! Για οικονομική υπέρβαση κάνουν λόγο στο λιμάνι.

«Αφήστε μας να το σκεφτούμε» ήταν η απάντηση των εκπροσώπων του παίκτη μετά το τέλος της συνάντησης, η ψαλίδα άνοιξε στις 700.000 ευρώ και μπορεί να υπήρχαν εμπόδια για την επίτευξη της μεταγραφής, ωστόσο… λογάριαζαν χωρίς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, ο οποίος έδωσε το παρών στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία του το πήρε πάνω του και λίγο μετά το τέλος των συζητήσεων οι ιθύνοντες του συλλόγου τόνιζαν πως έγινε η υπέρβαση και ο Ριέρα είναι πολύ κοντά στο να παίξει στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης δεν είχε ανάλογες προτάσεις, η νέα κίνηση των Πειραιωτών του έδειξε πόσο τον θέλουν, δεν μπορούσε να… ανεβάσει και άλλο την προσφορά, έτσι τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει «γάμος». Το θέμα θα κλείσει αύριο και είναι πιθανό να έρθει τις επόμενες ώρες και ο Ριέρα στην Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.
Θρίλερ με… γάμο!

Το πρώτο ραντεβού δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, ωστόσο οι δυο πλευρές δεν έδειχναν διατεθειμένες να χαλάσουν τον γάμο. Η ψαλίδα δεν έκλεινε, όμως αποφασίστηκε για νέο ραντεβού το απόγευμα στα γραφεία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το παρών έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο οποίος και ήταν αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά.

Βέβαια, η μεγάλη επιθυμία των «ερυθρόλευκων» για τον Ριέρα λίγο έλειψε να γυρίσει… μπούμερανγκ. Οι εκπρόσωποι του παίκτη ανέβασαν την προσφορά τους, η ψαλίδα άνοιξε στις 700.000 και το θέμα κάπου έδειξε να «κολλάει». Η απάντηση θα δινόταν τα μεσάνυχτα, ωστόσο πριν πάνε στο ξενοδοχείο οι εκπρόσωποι του Ισπανού έφτασε η νέα πρόταση που έφερε και την θετική απάντηση. Η διοίκηση μιλά για υπέρβαση της διοίκησης, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι ο πρωταγωνιστής, αφού φέρνει στην Ελλάδα έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με το κόστος της μεταγραφής του να ξεπερνά τα 15 εκατ. ευρώ!

Πηγή: gazzetta.gr