Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των δύο ομάδων – μετά την πρωτόδικη απόφαση να μην πάρουν άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα – ενώ αντίθετα έκανε δεκτές εκείνες της Δόξας Δράμας και του Πανθρακικού!

«Σφραγίστηκε», έτσι, ότι οι δύο τελευταίοι θα είναι εκείνοι που θα συμμετάσχουν στα play-off, μαζί με τους Λεβαδειακό και Βέροια!

Η σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Έκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθρακικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2. Έκανε δεκτή τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3. Έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
4. Έκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Τρίκαλα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League».

Πηγή: sport-fm.gr