Σε ρήξη έχει φέρει τους «μικρούς» και τους «μεγάλους» του ιταλικού πρωταθλήματος, ο τρόπος που θα μοιραστούν τα χρήματα από τα τηλεοπτικά έσοδα στις ομάδες. Ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Ερνέστο Παολίλο, υποστήριξε μάλιστα ότι αν δεν γίνει η μοιρασιά αναλογικά με τη δυναμική του κάθε συλλόγου, τότε Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους, Ρόμα και Νάπολι θα μποϊκοτάρουν τους παίκτες από την εγχώρια αγορά.

«Τα χρήματα από τα τηλεοπτικά θα μοιραστούν σε όλες τις ομάδες της λίγκας μέσω των μεταγραφών, επειδή οι μεγάλοι σύλλογοι θα αγοράσουν από τους μικρούς. Από την άλλη πλευρά, αν αυτοί οι δεκαπέντε σύλλογοι πάρουν τα χρήματα από εμάς, τότε δεν θα πάρουμε τους ποδοσφαιριστές τους, αφού έτσι θα τους δώσουμε κι άλλα χρήματα» τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Crc”, ο ισχυρός άνδρας των Μιλανέζων, για να συμπληρώσει:

«Εμείς θέλουμε να παίρνει η κάθε ομάδα ανάλογο ποσό με την τηλεθέαση που έχουν τα παιχνίδια τους. Για παράδειγμα, αν ένα ματς Ίντερ-Κιέβο το παρακολουθήσουν ένα εκατομμύριο οπαδοί, αυτοί διαιρούνται στη μέση, χωρίς να υπολογίζεται πόσοι είναι οπαδοί της κάθε ομάδας, γεγονός που βοηθάει τους μικρούς».

Πηγή: sport-fm.gr