Κανονικά θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, ωστόσο πριν  από κάθε αγώνα η αστυνομία και οι αρμόδιοι φορείς θα εξετάζουν κατά πόσον είναι εφικτή η ομαλή διεξαγωγή του.

Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης, υπό τον πρωθυπουργό, για τη βία στα γήπεδα και τη διαφθορά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στη σύσκεψη κατέστη σαφές πως αν δεν ληφθούν άμεσα τα κατάλληλα μέτρα κατά της διαφθοράς και της βίας, τότε η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κλείσει τη «στρόφιγγα» της χρηματοδότησης των ΠΑΕ.

Ακόμα, αποφασίστηκε να δοθεί τελεσίγραφο σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα, προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού ποια θα είναι τα συγκεκριμένα βήματα για την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος υπουργοί Πολιτισμού και Αθλητισμού (Γερουλάνος, Χυτήρης, Νικητιάδης), Προστασίας του Πολίτη (Παπουτσής), Δικαιοσύνης (Καστανίδης), Οικονομικών (Κουσελάς), ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης και ο επιτελάρχης του αρχηγείου της Αστυνομίας, Νίκος Παπαγιαννόπουλος.