Στην φάση του τέρματος του Καραλή, το οποίο δεν μέτρησε, στάθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης και της ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως αν το γκολ μετρούσε κανονικά θα ήταν άλλη η εξέλιξη στην αναμέτρηση, καθώς εκείνη την στιγμή δεν υπήρξαν γκολ.

«Καλό ματς με δυνατό ρυθμό προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και οι δυο ομάδες. Προσπάθησαν και οι δυο για τη νίκη. Μέσα σε λίγα λεπτά ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε προβάδισμα 2 τερμάτων που έδωσε τη δυνατότητα να πετύχει μια δίκαιη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου. Συγχαρητήρια για την πορεία του στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο», είπε αρχικά.

Για τη φάση του Καραλή επεσήμανε «Η φάση του οφσάιντ είναι οριακή. Ο διαιτητής και πέρσι είχε τέτοια συμπεριφορά απέναντί μας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα ήταν διαφορετικό το ματς αν μετρούσε το γκολ».

Για την απόδοση της ομάδας του υπογράμμισε «Έχουμε σταθερή πορεία. Ήταν αμφίρροπο το ματς καθώς μπορούσες να το χάσεις και να το κερδίσεις Θα δούμε που θα φτάσουμε κοιτώντας παιχνίδι με παιχνίδι».

Πηγή: sport-fm.gr