Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Νταβίντ Βίγια, είναι πολύ χαρούμενος για το πώς κυλούν τα πράγματα στους Καταλανούς αυτό το εξάμηνο και ο Ισπανός διεθνής ανυπομονεί να γράψει ιστορία με τη Μπάρτσα.

«Όσο αφορά την ποδοσφαιρική φιλοσοφία μας, ο προπονητής έχει καταφέρει να μαζέψει κάποιους παίκτες με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και έχει φτιάξει ένα συμπαγές σύνολο το οποίο έχει προσαρμοστεί και έχει ταιριάξει απόλυτα. Λαμβάνοντας υπ’όψιν όλα αυτά, νομίζω ότι έχουμε ότι χρειάζεται για να γράψουμε ιστορία. Θα αφήσουμε εποχή. Ελπίζω να είναι έτσι», τονίζει αρχικά ο Βίγια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της FIFA.

«Τα καλά αποτελέσματα της ομάδας είναι ένας συνδυασμός από το τεράστιο ατομικό ταλέντο των παικτών, τη σωστή προετοιμασία, και το υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης που έχουμε. Επιπλέον είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι εύκολο να δει κανείς ότι απολαμβάνουμε πραγματικά τα παιχνίδια», πρόσθεσε.

Ο Βίγια μίλησε ακόμη και για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, τονίζοντας ότι ο «γκουρού» των Καταλανών αποτελεί μια ιδιαίτερα θετική επιρροή.

«Ο προπονητής μας είναι πολύ προσιτός σαν άνθρωπος. Όχι μόνο όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, αλλά και για την προσωπική μας ζωή. Ενδιαφέρεται πραγματικά και βοηθά τους παίκτες να είναι σε θέση να επικεντρώνονται μόνο με όσα αφορά τα όσα γίνονται μέσα στο γήπεδο.

Επιδρά πάρα πολύ θετικά πάνω μας και εγώ προσωπικά νιώθω πολύ άνετα να συνεργάζομαι μαζί του, και αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Με έχει κάνει και αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Μπορώ και παίζω εξίσου καλά στο κέντρο της επίθεσης, αλλά και στα δύο άκρα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τα πάμε τόσο καλά», κατέληξε.
πηγή: gazzetta