Η Μπάγερν Μονάχου έχει αποφασίσει να μη συνεχίσει με τον Τόμας Τούχελ και θα προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή στο τέλος της σεζόν, με το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν να έρχεται στο προσκήνιο μέσω όσων αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Marca.

Οι Βαυαροί είχαν πάνω-πάνω στη λίστα τους το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο που κάνει εκπληκτική δουλειά στη Λεβερκούζεν, την οποία οδηγεί στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Ο Ισπανός, όμως, αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα του και για την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα η αναζήτηση της Μπάγερν να συνεχίζεται.

Στο πλαίσιο αυτής, λοιπόν, η ομάδα του Μονάχου επικοινώνησε με τον Ζιντάν, όπως αναφέρει η Marca. Σύμφωνα με τη μαδριλένικη εφημερίδα, οι Γερμανοί μίλησαν με τον Γάλλο προκειμένου να μάθουν αν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στους πάγκους από το προσεχές καλοκαίρι, με το ρεπορτάζ όμως να μην έχει άλλες λεπτομέρειες.

Όπως και να έχε, ο Ζιντάν παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2021, έχοντας απορρίψει όσες προτάσεις του έγιναν.