Η Μπάγερν Μονάχου δεν τα πάει καθόλου καλά και ο Τόμας Τούχελ νιώθει όλο και πιο άβολα στον πάγκο της, με τη διοίκηση του κλαμπ να κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα και τη Bild να αναφέρει τα ονόματα των πέντε υποψήφιων αντικαταστατών που βρίσκονται στη λίστα.

Στη Bundesliga είναι στη 2η θέση και στο -8 από τη Λεβερκούζεν με 12 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος. Στο Champions League ηττήθηκε με 1-0 από τη Λάτσιο στον πρώτο αγώνα για τη φάση των 16» απογοητεύοντας. Οι Βαυαροί, με λίγα λόγια, έχουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα και ο Τούχελ δεν δείχνει ικανός να τα λύσει, οπότε το ενδεχόμενο της απόλυσης είναι όλο και πιο πιθανό.

Αυτό που δεν ξέρουν, βέβαια, τα γερμανικά ΜΜΕ είναι πότε θα έρθει αυτή, αν θα είναι δηλαδή κατά τη διάρκεια της σεζόν ή στο τέλος της, ξέρουν όμως ποιοι είναι οι υποψήφιοι για να τον αντικαταστήσουν. Και είναι πέντε αυτοί σύμφωνα με τη Bild, η οποία πάντα έχει καλή ενημέρωση σε ό,τι αφορά τη Μπάγερν.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει το γερμανικό Μέσο, στη λίστα της Μπάγερν είναι ο Τσάμπι Αλόνσο που κάνει εκπληκτική δουλειά στη Λεβερκούζεν και ενδιαφέρει και τη Λίβερπουλ, ο Ζινεντίν Ζιντάν που δεν έχει δουλέψει μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αντόνιο Κόντε που είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ πέρυσι, ο Χάνσκι Φλικ που είχε δουλέψει και πριν λίγα χρόνια στην ομάδα του Μονάχου και ο Σεμπάστιαν Χένες, προπονητής της Στουτγκάρδης.