Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αγωνιστική άνοδο της Λίβερπουλ, τουλάχιστον σε απόδοση, από τη μέρα που ανέλαβε ο Κένι Νταλγκλίς, αισθάνεται ο Φερνάντο Τόρες. Τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής δεν έχουν έρθει ακόμη, όμως ο Ισπανός επιθετικός πιστεύει ότι με την απόδοση της ομάδας στα τελευταία ματς, θα γίνει και αυτό σύντομα.

Η Λίβερπουλ έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο μισάωρο στην ισόπαλη αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον, δείχνοντας ότι στην ομάδα αλλάζουν πολλά. Οι «κόκκινοι» όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμη να νικήσουν με το Σκωτσέζο τεχνικό στον πάγκο και αυτό είναι που ζητά ο Τόρες. Ένα σερί νικών.

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, όμως βελτιωνόμαστε και κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε και πάλι σε υψηλά επίπεδα. Παίζουμε καλύτερα πλέον. Το σημαντικό είναι τώρα να πάρουμε αποτελέσματα, που αν συνεχίσουμε να αποδίδουμε το ίδιο καλά, τότε θα έρθουν σύντομα. Στόχος μας είναι τώρα ένα σερί νικών και θα δούμε στο τέλος της σεζόν τι καταφέραμε», τονίζει αισιόδοξος ο φορ της Λίβερπουλ.

Πηγή: sportfm.gr