Τα πράγματα δεν είναι καλά στη Λάτσιο μετά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι και οι οπαδοί έκαναν σαφείς τις διαθέσεις τους με την επίθεσή τους στον Τσίρο Ιμόμπιλε και μάλιστα μπροστά στην οικογένειά του, αφού είχε πάει να πάρει τον γιο του από το σχολείο.

Οι Λατσιάλι δεν τα πάνε καθόλου καλά φέτος και ο Σάρι αποφάσισε να παραιτηθεί πριν λίγες μέρες αφού οι σχέσεις του με τους παίκτες δεν ήταν καθόλου καλές. Αυτό ανέφεραν συνεχώς τα ΜΜΕ και αυτό άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος με όσα είπε σε δηλώσεις του το τελευταίο διάστημα, οπότε οι οπαδοί έβαλαν τους παίκτες στο στόχαστρο και δεν κάνουν εξαίρεση ούτε για τον αρχηγό.

Έτσι, ενώ ο Ιμόμπιλε είχε πάει με τη σύζυγό του να πάρουν τον μικρό γιο τους από το σχολείο, οπαδοί τον πλησίασαν και άρχισαν να του λένε διάφορα σε πολύ έντονο ύφος, με τον ίδιο να δίνει εντολή, στη συνέχεια, στους δικηγόρους του να κινηθούν νομικά ενώ στις δηλώσεις του τόνισε ότι για όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι με το κλίμα που δημιουργούν.

Όσο για τη Λάτσιο, σχολίασε το γεγονός με μια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει τα εξής: «Η Λάτσιο εκφράζει την πλήρη στήριξή της στον αρχηγό της, Τσίρο Ιμόμπιλε και την οικογένειά του, για τις ανησυχητικές και απαράδεκτες επιθέσεις που υπέστησαν τις τελευταίες ημέρες.

Ο αθλητισμός, και κατά συνέπεια η ηθική του αξία πρέπει να παραμείνει ως έχει: κάθε πράξη λεκτικής ή σωματικής βίας πρέπει να τυγχάνει ομόφωνης καταδίκης, ακράδαντα και αδικαιολόγητα».