Ο φετινός τελικός του Europa Conference League είναι προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου στην OPAP Arena, αν όμως φτάσει ως εκεί η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τότε ο αγώνας, όπως αποκάλυψε ο Βέλιμιρ Ζάετς, θα γίνει στην Τσεχία και όχι στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η ομάδα της Κροατίας είναι στη Θεσσαλονίκη για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο είχε νικήσει με 2-0 πριν μια εβδομάδα στο Ζάγκρεμπ, στη φάση των «16». Υπάρχει, δηλαδή, αρκετός δρόμος ακόμη ως τον τελικό, όλα όμως τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Και επειδή όλα είναι πιθανά, η UEFA, όπως φαίνεται, έχει και plan B.

Αυτό, τουλάχιστον, είπε ο Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος πριν λίγες εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μιλώντας στην ΕΡΤ3 ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (14/3) στην Τούμπα.

«Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Εμείς έχουμε ένα αβαντάζ που πιστεύω πως θα κρατήσουμε, θα γίνει ένα ωραίο ματς», είπε σχετικά ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, ο οποίος σε ερώτηση για τον τελικό του Europa Conference League στην OPAP Arena αποκάλυψε ότι υπάρχει πλάνο και για την Τσεχία.

«Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν και θα είναι δύσκολο αυτό γιατί θα πρέπει να αποκλείσουμε αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε, πάντως, δεν μπορεί να παίξει η Ντιναμό στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο τελικός θα πάει στην Τσεχία», είπε ο Ζάετς, αφού έπειτα από όσα έγιναν τον περασμένο Αύγουστο με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη θα είναι όντως… αδύνατον να έρθει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με οπαδούς στην Αθήνα.