Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την προσεχή Πέμπτη, στη ρεβάνς για τους «16» του Europa Conference League, τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία έχει νέο πρόεδρο πλέον και συγκεκριμένα τον Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος είναι θρύλος της και γνωστός στο ελληνικό κοινό αφού υπήρξε παίκτης, προπονητής αλλά και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχαν ταχθεί από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Ζάετς, τον οποίο στήριζαν στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο του κλαμπ, θεωρώντας ότι είναι ο κατάλληλος για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες. Και η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα τελικά καθώς όντως αυτός είναι ο νέος πρόεδρος.

Έχοντας επικρατήσει εύκολα απέναντι στον Ότο Μπάριτς Τζούνιορ στον πρώτο γύρο, ο Ζάετς θριάμβευσε και στον δεύτερο παίρνοντας τις 31 από τις 52 ψήφους. Έτσι, αναλαμβάνει πλέον τη διοίκηση της Ντιναμό και το πρώτο του σημαντικό παιχνίδι θα είναι η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Επιστροφή στην Ελλάδα, δηλαδή, για τον Κροάτη, ο οποίος υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες στην ιστορία του Παναθηναϊκού (1984-88), ομάδα στην οποία υπήρξε στη συνέχεια τόσο ως προπονητής (1996-97) όσο και ως τεχνικός διευθυντής (2003-04).