Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (1/3) τη Ζαλγκρίρις Κάουνας εκτός έδρας στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Euroleague και τα προβλήματα δεν λείπουν αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη και τον Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Η ψυχολογία στους Ερυθρόλευκους είναι τέλεια μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και μάλιστα σημαντικά καθώς θα ταξιδέψουν στη Λιθουανία χωρίς τρεις παίκτες.

Οι Γουίλιαμς Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου Λονγκ ήταν αμφίβολοι για τον αγώνα, με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από μυικό σπασμό οπίσθιου μηριαίου, τον δεύτερο να έχει οστικό οίδημα στο γόνατο ενώ ο τρίτος έχει θέμα με άμεση πλήρη στην ωμοπλάτη.

Ο Μπαρτζώκας περίμενε να δει αν θα ήταν έτοιμος κάποιος εκ των τριών για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις αλλά τελικά κανείς τους δεν είναι ετοιμοπόλεμος, με τον Ολυμπιακό να καλείται, έστω έτσι, να πάρει την 4η συνεχόμενη νίκη και να πατήσει ακόμη πιο γερά στην πρώτη 6άδα.