Τα ιταλικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στη διεκδίκηση του Χοσέ Λουίς Παλομίνο που ετοιμάζεται να φύγει από την Αταλάντα και έχει δεχθεί πρόταση και από τη Σαλερνιτάνα, φαίνεται πως είχαν όντως βάση τελικά.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να αποκτήσουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έναν κεντρικό αμυντικό και ένας από τους στόχους τους είναι και ο 34χρονος Αργεντίνος -με βουλγαρικό διαβατήριο- των Μπεργκαμάσκι.

Το συμβόλαιο του Παλομίνο με την Αταλάντα λήγει στο τέλος της σεζόν και η ομάδα του τον έχει ενημερώσει ότι μπορεί να αποχωρήσει και από τώρα αν το επιθυμεί, με τη Σαλερνιτάνα να του έχει κάνει πρόταση και τον Ολυμπιακό να κάνει επίσης κίνηση και να είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του.

Αυτό αναφέρει σε νεότερη ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός δημοσιογράφος που πέφτει μέσα… 999 στις 1000 φορές, προσθέτοντας ότι το θέμα δεν έχει τελειώσει ακόμη γιατί θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με την Αταλάντα. Αυτό, όμως, λογικά δεν θα είναι δύσκολο αφού οι Μπεργκαμάσκι, όπως προαναφέρθηκε, έχουν ανοίξει την πόρτα της εξόδου για τον Παλομίνο, ο οποίος έχει κάνει 224 συμμετοχές με τη φανέλα τους σε αυτά τα 6,5 χρόνια που είναι εκεί.