Αρκετά ευχαριστημένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας, αφού η ομάδα πέρα από την επικράτηση έκανε καλή εμφάνιση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι η ομάδα ναι μεν κέρδισε τους «Φαίακες», έδειξε όμως και ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο που ευχαρίστησε όσους φίλους των Πειραιωτών βρέθηκαν στο στάδιο του νησιού αλλά και όσους παρακολούθησαν το ματς από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό, όπως προκύπτει είναι σίγουρα και η διατήρηση της βαθμολογικής διαφοράς από τον Παναθηναϊκό και η ασφαλής απόσταση των +5 βαθμών των Πειραιωτών από το δεύτερο «τριφύλλι».

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής τον Πανσερραϊκό και μέλημα όλων στου Ρέντη είναι να συνεχιστεί το σερί νικών – καλών εμφανίσεων.

Ικανοποιήση για Ριέρα

Παράλληλα, πολύ σημαντική θεωρούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και την εμφάνιση του Άλμπερτ Ριέρα απέναντι στην Κέρκυρα, αφού ο Ισπανός έδειξε «παρών» στο ματς, ενώ στάθηκε άτυχος, αφού δεν σκόραρε σε αρκετά καλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Ζητούμενο για τον Ισπανό πάντως, είναι να συνεχίσει σε καλούς ρυθμούς και να «ανέβει» ακόμα περισσότερο στα ντέρμπι που ακολουθούν στο πλαίσιο της Superleague και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πηγή: gazzetta.gr