Τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα για το ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί για τις μετοχές της ομάδας του Βόλου επιβεβαιώθηκαν τώρα από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος τόνισε ότι το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και έχουν ήδη γίνει δύο συναντήσεις.

Από τις αρχές Νοεμβρίου υπάρχουν το σενάριο που θέλει τον Τούρκο παραγωγό του Survivor να ενδιαφέρεται για την αγορά ελληνικής ομάδας και αρχικά το όνομα που είχε «παίξει» ήταν αυτό του Ατρόμητου. Όπως φαίνεται, όμως, ο στόχος του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ο Βόλος, με τον Μπέο να αναφέρεται στο θέμα.

Ο δήμαρχος της πόλης και αφεντικό της ομάδας μίλησε στο Creta 24 και επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ.

«Με τον κ. Ατζούν η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία επικοινωνία. Εγιναν δύο ραντεβού. Είναι γεγονός πως υπάρχει ενδιαφέρον. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν λέγονται. Είναι αλήθεια ότι ενδιαφέρεται», είπα αρχικά ο Μπέος, κάνοντας στη συνέχεια και ένα σχόλιο για την πορεία της ομάδας που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της Stoiximan Super League.

«Η ομάδα τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει να είναι πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία. Βέβαια τα αποτελέσματα μας αδικούν. Πιστεύω πως με τον καινούργιο προπονητή η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα ανέβει».