Με γκολ του Κουέν στο 55ο λεπτό ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Γιούχτα στο Παγκρήτιο Στάδιο και προκρίθηκε στους «16» του κυπέλλου Ελλάδας όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, ενώ ο Λεβαδειακός έκανε την ανατροπή κόντρα στη Λαμία και τη νίκησε με 2-1, κλείνοντας ραντεβού με τη Νίκη Βόλου στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, ο Ατρόμητος ήταν το μεγάλο φαβορί και απέμενε να το δείξει και στην πράξη. Οι Περιστεριώτες από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Γιούχτα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν τις ευκαιρίες για να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν αξιοποίησαν καμία.

Η λύση, τελικά, για τον Ατρόμητο ήρθε στο 55′ με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Κουέν για το 0-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, η ομάδα του Περιστερίου πέρασε στους «16» του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.

Πρόκριση με ανατροπή ο Λεβαδειακός

Το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης πήρε και ο Λεβαδειακός, ο οποίος υποδέχθηκε τη Λαμία και έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με το κολ του Μάλτσι. Το 0-1 δεν άλλαξε ως το τέλος του πρώτου μέρους, άλλαξε όμως στο δεύτερο, με τους Βοιωτούς να σκοράρουν δύο φορές μέσα σε 10 λεπτά και να παίρνουν τη νίκη-πρόκριση.

Στο 56′ ο Κουάντρα έκανε το 1-1 και στο 66′ ο Πολέτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 2-1 για την ομάδα της Λιβαδειάς, επόμενος αντίπαλος της οποίας θα είναι η Νίκη Βόλου.