Εντύπωση προκαλούν δημοσιεύματα στην Αγγλία, σύμφωνα με τα οποία η UEFA, η οποία είχε γίνει έξαλλη στο σχέδιο της European Super League επειδή τη θεωρούσε κακή για το ποδόσφαιρο, σκέφτεται να προσκαλέσει την Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, να συμμετάσχει στο Champions League της σεζόν 2024-25.

Μέχρι στιγμής υπήρχαν σενάρια για συμμετοχή ομάδας από τον αραβικό κόσμο στη μπασκετική Euroleague τα επόμενα χρόνια και τώρα αρχίζουν να κυκλοφορούν τέτοια και για το ποδόσφαιρο και μάλιστα για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Αγγλία, στην UEFA σκέφτονται να προσκαλέσουν την Αλ Νασρ στο Champions League της επόμενης σεζόν επειδή είναι μία από τις τρεις πιο δημοφιλείς ομάδες… στον κόσμο. Πώς προκύπτει αυτό, βέβαια, δεν το ξέρει κανείς, εκτός κι αν στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία πιστεύουν ότι η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει κάνει τον μισό πλανήτη… οπαδούς της Αλ Νασρ.

Αν, πάντως, υποθέσουμε πως όντως υπάρχει αυτή η σκέψη και ότι η UEFA θα βάλει όντως μπρος για την υλοποιήσει, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τη θέση ποιας ομάδας -και με ποια εξήγηση- θα «φάνε» οι Σαουδάραβες.