Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Super League και άνοιξε το σκορ στα… 35 δευτερόλεπτα, οι φιλοξενούμενοι όμως «χτύπησαν» στο τέλος και συγκεκριμένα στο 86′ κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το ξεκίνημα της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τους γηπεδούχους αφού χρειάστηκαν μόλις 35 δευτερόλεπτα για να ανοίξουν το σκορ με σουτ του Μαρινάκη εντός περιοχής. Το ματς, επομένως, άρχισε με το σκορ στο 1-0 και συνεχίστηκε με τον Ντίκο να αγγίζει το 2-0 στο 15′, αφού απέφυγε και τον Κλέιμαν, αλλά ο Εραμούσπε πρόλαβε να διώξει πάνω στη γραμμή.

Στο επόμενο λεπτό ήταν η σειρά του Φελίπε να πλησιάσει στο γκολ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μετά την κεφαλιά που έκανε, για να έρθει η πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 18′ με την κεφαλιά του Εραμούσπε στο δοκάρι. Από εκεί και πέρα, οι Ηπειρώτες πήραν την κατοχή της μπάλας και έγιναν απειλητικοί στο 40′ με το διαγώνιο σουτ του Σόρια που απέκρουσε με το πόδι ο Μπάουμαν.

Ο ΠΑΣ ήταν η ομάδα που βρισκόταν στην επίθεση στο τέλος του πρώτου μέρους και έτσι συνέχισε και στο δεύτερο, με τον Μπαλάν να σουτάρει στο 51′, τον Μπάουμαν να αποκρούει και τον Τζίμα να αστοχεί στην επαναφορά. Στο 58′ οι Γιαννιώτες είχαν νέα φάση με την κεφαλιά του Παμλίδη που έφυγε άουτ και γενικά η πίεση για την ισοφάριση ήταν μεγάλη.

Στο 65′ ο Μπάουμαν απέκρουσε και το σουτ του Ροσέρο για να ακολουθήσει η μεγάλη επέμβαση στο 67′ σε κοντινή κεφαλιά του Παμλίδη, με τους φιλοξενούμενους να είμαι εμφανώς καλύτερη καινα ψάχνουν με κάθε τρόπο την ισοφάριση, στην οποία έφτασαν λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Στο 86′, συγκεκριμένα, ο Σόρια έκανε το γέμισμα και ο Εραμούσπε με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Μαρινάκης (71′ Λάρσον), Βούρος, Λαμπρόπουλος (90′ Γιαννούλης), Πασαλίδης, Θοράρινσον, Μεγιάδο, Γκεγέγκος, Ριέρα (46′ Μοσκέρα), Φελίπε, Ντίκο (61′ Νέιρα).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο (46′ Ροσέρο), Παμλίδης, Τζίμας, Μπάλαν.