Η Μίλαν υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Τζίτζιο Ντοναρούμα επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο Σαν Σίρο, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της πρώην ομάδας του να του πετάξουν ψεύτικα δολάρια με το πρόσωπό του σε αυτά, θεωρώντας τον «προδότη».

Ο διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας αποχώρησε ως ελεύθερος από τους Ροσονέρι το καλοκαίρι του 2021 και υπέγραψε στους Παριζιάνους, με συνέπεια οι ούτως ή άλλως όχι καλές σχέσεις του με τους οργανωμένους οπαδούς των Μιλανέζων να γίνουν ακόμη χειρότερες.

Από τη στιγμή, επομένως, που οι δύο ομάδες κληρώθηκαν στον ίδιο όμιλο του Champions League φέτος όλοι περίμεναν να δουν ποια θα ήταν η υποδοχή που θα του είχαν ετοιμάσει οι οπαδοί της Μίλαν στο Σαν Σίρο και ήταν η αναμενόμενη: Εκκωφαντικές αποδοκιμασίες και ψεύτικα δολάρια με το πρόσωπό του αποτυπωμένα σε αυτά.

Οι ultras των Ροσονέρι τύπωσαν χιλιάδες ψεύτικα χαρτονομίσματα και κάποια εξ αυτών τα πέταξαν μόλις πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια ο Ντοναρούμα για την έναρξη του αγώνα, με τα υπόλοιπα να τα κρατάνε για τη συνέχεια του παιχνιδιού.